Bercuti Di Lotus Beach Resort Desaru Greatest Tapi.


Tadi aku duk skroll gambar2 dalam handphone, terjumpa ni. Sebelum delete kita mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang tersebut wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih muda, aku memohon untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin juga, kemampuan mereka dan gambar dengan kamera yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak utama Mary dan Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang menggunakan wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera canon 600d juga, kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Mary john Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga menggunakan wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang muda, aku untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin juga, kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak utama Mary john Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).