Irfa that is content


Semalam aku di pekan, ada seorang 'macha' datang sambil bercerita sebuah kisah pada aku that is sedih. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tersebut wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku memohon untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan kamera yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Ben john Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga menggunakan wang yang oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang muda, aku untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan mereka membeli dan gambar dengan kamera DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Mary dan Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tambang tersebut menggunakan wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, harga kamera dslr kemampuan membeli dan gambar dengan DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Tom dan Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).